IGM

Bouwhandel Van der Most B.V.

Bouwhandel Van der Most onderscheidt zich met een ongekend breed assortiment aan bouw- en installatiematerialen en gereedschappen en ijzerwaren. We bieden een ruime keus uit professionele kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. Voor nieuwbouw, renovatie en installatie hebben we letterlijk alles in huis, tot en met het kleinste schroefje.

Compleet aanbod
Een greep uit het assortiment: Vloerverwarming, sanitair, dakgoten, plaatmateriaal, kozijnenhout, binnen- en buitendeuren, tuinhout, schuttingen, buitenverblijven, radiatoren, lambrisering, gereedschappen, wand- en vloertegels, verf, CV-ketels, tuinverlichting, spijkers, schroeven, vloerdelen, complete badkamers en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of Bouwhandel Van der Most heeft het. Alles om een woning of bedrijfspand compleet van binnen en buiten af te werken.

Professioneel advies
Op een oppervlakte van ruim 30.000 m2 staat, ligt en hangt zo’n beetje alles wat men in en rond het huis kan gebruiken. Een team van acht bouwprofessionals, ieder met zijn eigen specialiteit, is aanwezig voor deskundig en persoonlijk advies.

 

Vestigingen